Betonwerken

Bij ons kan uw terecht voor alle betonwerken zoals van betonvloeren tot trappen, funderingen, balken en kolommen in beton. wij vatten elk project aan met de grootste deskundigheid.

MEER INFORMATIE

Gevelwerk

De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Als het ware een visitekaartje. Bij ons kan je terecht voor dunbed-, verlijmd- en traditioneel metselwerk.

MEER INFORMATIE

Isolatie

Een gevel gaat ook verder of enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Een goede isolatie van je woning verhoogt je wooncomfort en zorgt ervoor dat minder energie verloren gaat.

MEER INFORMATIE

Afbraakwerken

Bij ons kan je ook terecht voor afbraakwerken waarbij wij de woning, ruimtes of gebouwen nauwkeurig strippen om deze klaar te maken voor een grondige renovatie. Zelfs bij de allerkleinste renovatieproject zoals het leggen van een nieuwe vloer,…

MEER INFORMATIE

Rioleringswerken

Goed functionerende riolering zijn een must voor een goede toe- en afvoer van het water doorheen je huis. Je voorkomt zo onaangename verstoppingen. Wij helpen uw graag verder van A tot Z bij alle rioleringswerken.

MEER INFORMATIE

Gewelven

Voor verdiepingsvloeren en platte daken bieden wij diverse mogelijkheden in vloerelementen (gewelven) aan. Zoals predallen, staltonvloeren, gewapend beton, voorgespannen beton en houten roostering.

MEER INFORMATIE

Vochtinfiltratie remediëring

Vochtproblemen kunnen in ieder huis voorkomen. Of je nu een ouder of een splinternieuwe woning hebt, er zijn verschillende oorzaken voor vocht in de muur. Wij zoeken de juiste oplossing om het vocht te bestrijden.

MEER INFORMATIE

Grondwerken

Wij voeren alle mogelijk voorbereidende grondwerken uit voor uw woning zoals funderingen, regenputten, toegangswegen,…

MEER INFORMATIE

Vloerplaten – Funderingen

Elk geslaagd project start op een goede basis. Hierbij zijn de funderingen en vloerplaat één van de belangrijke stappen bij het realiseren van de dragende constructie. Wij begeleiden uw graag naar de juiste keuze om met een goede basis te starten.

MEER INFORMATIE